Over ons

Maak kennis met Sameninrelatietherapie.nl

  • Gratis – Vrijblijvend
  • Al meer dan 18.300 mensen geholpen

Over ons

Maak kennis met Sameninrelatietherapie.nl

  • Gratis – Vrijblijvend
  • Al meer dan 18.300 mensen geholpen

Over ons en hoe het begon

In 2012 zijn wij het online platform Sameninrelatietherapie.nl gestart. Onze missie is om relatietherapie, voor iedereen die daar behoefte aan heeft, toegankelijk te maken op een laagdrempelige manier. Waarom? Omdat er nog altijd een taboe rondom relatietherapie hangt. En dat is zonde want relatietherapie kan op verschillende manieren goed zijn voor koppels die problemen ervaren in hun relatie, maar ook voor diegenen die hun relatie verder willen verdiepen en versterken.

Wij werken samen met het toonaangevende vergelijkingsplatform Offerti. Samen hebben we een landelijk netwerk van meer dan 200 gekwalificeerde relatietherapeuten. Wij werken samen met erkende relatietherapeuten uit heel Nederland, die zijn aangesloten bij brancheorganisaties zoals de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG) en de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC). Zo weet je zeker dat jullie in contact komen met een erkende relatietherapeut met jarenlange ervaring én in jullie regio.

Privacy

De stap naar relatietherapie ligt vaak heel gevoelig. Daar zijn we ons zeer van bewust. Je deelt persoonlijke informatie en daarom heeft de privacy van jouw gegevens topprioriteit bij ons. We garanderen dat de gegevens enkel en alleen gebruikt worden om jullie in contact te brengen met relatietherapeuten in jullie regio. We slaan gegevens ook niet langer op dan noodzakelijk. Jouw privacy is bij ons volledig gewaarborgd en de aanvraag is bij ons in goede handen.

Hoe werkt Sameninrelatietherapie.nl?

Bij Sameninrelatietherapie.nl brengen we lokale relatietherapeuten in contact met nieuwe cliënten. De zoektocht naar een relatietherapeut begint tegenwoordig online, maar door het grote aanbod aan relatietherapeuten is het vinden van de juiste therapeut erg lastig. Daarom hebben wij in heel Nederland gekwalificeerde relatietherapeuten aangesloten, die jullie eenvoudig met elkaar kunnen vergelijken. Vergelijk en kies de beste relatietherapeut die bij jullie past.

  • Gratis – Vrijblijvend

  • Al meer dan 18.300 mensen geholpen

Relatietherapeut Joyce

“Relatietherapie biedt waardevolle instrumenten om communicatieproblemen te doorbreken en helpt partners elkaar weer echt te verstaan en te begrijpen.”

Joyce van Swieten
Relatietherapeut

Sameninrelatietherapie.nl werkt met erkende relatietherapeuten uit heel Nederland, die zijn aangesloten bij brancheorganisaties als:

Landelijke dekking

In heel Nederland meer dan 200 gekwalificeerde relatietherapeuten beschikbaar

Goede cliëntervaringen

Cliënten ervaren onze service als goed en beoordelen ons gemiddeld met een 8,9

18.300+ geholpen

We hebben al meer dan 18.300 mensen geholpen aan goede relatietherapie

Geen wachtlijsten

Door ons landelijke netwerk van relatietherapeuten hebben we geen wachtlijsten

Ervaringen

Lees mee wat onze cliënten van onze relatietherapeuten vinden

Het gevoel tussen ons was niet meer wat het geweest is. Via jullie website snel een uitstekende relatietherapeut gevonden.
Carlo & Vera uit Zwolle

Onze relatie was in een fase gekomen waarin we een broer-zus relatie hadden. Dankzij relatietherapie hebben we de balans weer terug.
Laura & Tim uit Hilversum

Door communicatieproblemen konden we irritaties niet uitpraten. Wij kunnen relatietherapie bij iedereen aanraden die vooraf twijfelt.
Anoniem uit Schiedam

De relatietherapie loste misverstanden voor ons op en bracht ons dichter bij elkaar. Erg blij dat we deze stap genomen hebben.
Jasper & Malou uit Best
Vanaf onze eerste sessie voelden we echter dat er ruimte was voor ons beiden om gehoord en begrepen te worden.
Anoniem uit Roermond
De therapie veranderde alles voor ons; van constant conflict naar begrip en liefde. Zeer deskundige begeleiding. Een nieuwe start.
Anoniem uit Utrecht