Over ons

Waarom Sameninrelatietherapie.nl?

  • Meer dan 200 relatietherapeuten
  • Relatietherapeuten in jouw regio
  • Aanvraag is gratis en vrijblijvend

Vergelijk relatietherapeuten in jouw regio

Over ons

Sameninrelatietherapie.nl is een landelijk netwerk van relatietherapeuten. Van Noord-Groningen tot Zuid-Limburg zijn wij actief, dus ook bij jullie in de buurt. Bij ons netwerk zijn meer dan 200 gekwalificeerde relatietherapeuten aangesloten. Allen aangesloten bij brancheorganisaties zoals de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG) en de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC). Zo weet je zeker dat jullie in contact komen met een erkende relatietherapeut met jarenlange ervaring.

Hoe werkt onze service en hoe zit het met de privacy?

Hoe zit het met de privacy? Laten we met de privacy beginnen, want dit vinden we erg belangrijk! We hechten veel waarde aan de privacy van de gebruiker die van onze service gebruik maken. Daarom garanderen we dat de gegevens van de aanvrager(s) enkel en alleen gebruikt worden om jullie in contact te brengen met relatietherapeuten in jullie regio. Je privacy is dus volledig gewaarborgd en de aanvraag is bij ons in goede handen.

Hoe werkt het? Sameninrelatietherapie.nl is van mening dat de toegang tot relatietherapie op een laagdrempelige manier beschikbaar moet zijn voor iedereen die daar gebruik van wil maken. De fysieke stap naar een relatietherapeut is vaak een te hoge drempel en daarom kun je via ons online platform makkelijk in contact komen met relatietherapeuten in jullie regio. Het werkt als volgt:

Stap 1: Plaats jullie aanvraag of relatievraag via ons aanvraagformulier.
Stap 2: Je ontvangt binnen 24 uur reactie van onze relatietherapeuten in jouw regio.
Stap 3: Vergelijk en kies de relatietherapeut die bij jullie past.

De service van Sameninrelatietherapie.nl is geheel gratis en vrijblijvend.

Netwerk voor relatietherapeuten

Veel relatietherapeuten hebben zich al aangesloten bij Sameninrelatietherapie.nl om zo makkelijk in contact te komen met cliënten in hun regio. Zo brengen we lokaal vraag en aanbod op een effectieve wijze bij elkaar. Ben jij relatietherpeut en wil je je graag aanmelden bij ons landelijk netwerk? Stuur ons dan even een bericht en wij nemen spoedig contact met je op.

Vriendelijke groet,
Team Sameninrelatietherapie.nl

Zoek relatietherapeut

Samen in relatietherapie?

Kies de relatietherapeut die bij jullie past.
Zoek relatietherapeut

Brancheorganisaties relatietherapie
Goed om te weten: wij werken in heel Nederland samen met gekwalificeerde relatietherapeuten, die zijn aangesloten bij erkende brancheorganisaties.